Veče antistres crtanja (Video)

U novom prostoru Kancelarije za mlade u Sremskoj Mitrovici počela je sa realizacijom nova radionica Antistres crtanja pod nazivom “Opuštanje kroz linije i boje” kako bi se na kreativan i original način opustilo od svakodnednog stresa. Radionica se realizuje svakog utorka od 18:30 časova.

Mladi od 15 do 30 godina imali su priliku opustiti se kroz linije i boje u novom prostoru Kancelarije za mlade. Na ovoj radionici mogli su da prisustvuju i svi oni koji nisu volonteri ove kancelarije. A za radionicu kako kažu, čuli su preko instagrama ili od prijatelja volontera.

Mladi su svakodnevno izloženi velikom stresu i pritisku te je ova radionica napravljena s ciljem da se na kretivan i originalan način, kroz umetnost opusti od svakodnednog pritiska. Ova radionica realizovaće se  svakog utorka od 18.30 časova.

Kancelarijia za mlade broji oko 40 volontera, ali kako kažu u narednom periodu imaće otvorena vrata Kancelarije za mlade  gde će pozivati sve škole da pogledaju gde oni to rade i čime se bave. Pored ove radionice, otpočeće  sa realizacijom i neke nove, a jedna od tih svakako je i veče društvenih igara.

Katarina Marjanović