Sarkastični video o opoziciji pogodio pravo u metu – Đilasovi mediji stali u odbranu šefa, a narod se podsetio lopova i bankrota (VIDEO)

Društvenim mrežama tokom jučerašnjeg dana počeo je munjevitom brzinom da se deli sarkastični video i muzička numera nepoznatog autora, kojom se ismeva deo opozicije pod kontrolom Dragana Đilasa.

Internet portal Direktno koji se nalazi pod Đilasovom kontrolom, odmah je krenuo u odbranu svog šefa i za krivca je optužio ni manje ni više nego predsednika države Aleksandra Vučića i to u trenutku dok predsednik dogovara nove investicije sa NR Kinom.

Ono što je dodatno zanimljivo, Đilas i njegovi novinari nisu negirali suštinu numere, a to je lopovluk i bankrot do kog su državu doveli. Naprotiv, oni su ušli u ocenu kvaliteta pesme upoređujući je sa hitovima rijaliti zvezda, valjda istih onih koje su propagirali u Velikom bratu i ostalim rijaliti programima koje su doveli u Srbiju.

Građani Srbije i te kako znaju ko je državu doveo do prosjačkog štapa i ko sada na silu, preko ulice želi da se vrati u fotelje u momentu kada je državna kasa puna.

Da podsetimo, u junu 2012. godine na računu budžeta Republike Srbije bilo je samo osam milijardi dinara, a samo za penzije u julu je trebalo izdvojiti 40 milijardi dinara.

Za to vreme, dok je Srbija tonula, prihodi Đilasovih firmi su samo rasli. Od 2000. do 2003. godine poslovni prihod Đilasovih kompanija bio je ukupno dva miliona evra, a neto dobit 620.000 evra.

Od momenta kada je ušao u politiku i kada je došao na prvu funkciju prihodi i dobiti Đilasovih firmi vrtoglavo su rasli.

Od 2004. do 2007. godine prihodi Đilasovih firmi iznose 14.310.191.000 dinara ili 179.012.542 evra, a neto dobit 27.759.000 evra.

Od 2008. do 2012. godine prihodi Đilasovih firmi iznosili su 32.782.416.000 dinara, što je 332.133.257 evra.

I dok je za Đilasove medije sramna muzička numera, za većinski deo Srbije je sramna pljačka koju su sproveli likovi koji su opevani u numeri.

Srećom, narod u Srbiji pamti finansijske stručnjake i eksperte za privatizacije iz redova Demokratske stranke, što se i vidi po pojedinačnim rejtinzima i rezultatima izbora.

nsuzivo.rs