Kod Batrovaca na smrt izboden mladić. Policija traga za migrantom (Video)

Beživotno telo, za sada nepoznatog muškarca je pronađeno nedaleko od Batrovaca. Sumnja se da su nepoznate osobe napale dva muškarca koja su se peške kretala sa graničnog prelaza ka selu, i da su jednog izboli nožem. Sremskoj je potvrđeno da se za počiniocem traga. Nezvanično radi se o migrantu iz Avganistana.

U selu neradno pred kamerama govore o ovoj nesreći u kojoj je, kako neki tvrde nastradao 19-godišnji mladić sa Kosova. On i još jedan muškarac su se kretali peške od granice ka selu, kada su, veruje se napadnuti.

Iz policije smo dobili potvrdu da se  traga za osobama koje su u su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dve muške osobe a jednom od njih su oštrim predmetom naneli povrede. Kako nezvanično saznajemo, od tako zadobijenih povreda 19 –godišnji muškarac je na licu mesta preminuo. Nezvanično, muškarac koji je uspeo da pobegne prebačen je u policijsku stanicu u Šidu, gde je prepoznao jednog od napadača. Kako saznajemo policija intezivno traga za migrantom iz Avganistana.

Više u Novostima.

Marko Ivković