“Šumar” u Sremskoj ligi (Video)

Završena je baraž utakmica za popunu Sremske fudbalske lige. Ekipa Šumara iz Ogara je savladala ekipu kuzminskog Graničara sa 2: 0. Tako su Ogarci bili bolji u dve utakmice i pored poraza u Kuzminu sa rezultatom, 3: 2.

Ostalo je da se igra još deset minuta igrte na baraž  utakmici u Ogaru. Domaći Šumar vodi sa 2: 0 i praktično je pred promocijom u Sremsku ligu. Graničar bez ideje kako do gola.

Posle drugog gola na utakmici igra na terenu je nešto splasla u tempu. Domaćin pokušava da sačuva sigurno vođstvo. A u međuvremenu su pokazana i dva žuta kartona sa obe strane. Šojić sa domaće i Obradović sa gostujuće strane su dobili javne opomene.

Ogarci su duplirali prednost na utakmici protiv Graničara. u 58.minutu je strelac bio Draganović. On je glavom matirao gostujućeg golmana posle centaršuta Petronijevića. 2: 0.

Startovalo je drugo poluvreme u Ogaru.Prva izmena na utakmicu u igru je ušao gostujući igrač Vukadinović umesto Sušića.

Završeno je prvo poluvreme fudbalske utakmice u Ogaru. Ekipa Šumara ima vođstvo od 2.minuta koje je zadržala do poslednjih sekundi prvog poluvremena.

Utakmica u Ogaru polako ulazi u samu završnicu prvog poluvremena. Gost igra nešto agreseivnije u napadu, gde su izveli tri uzastopna kornera, A prvi žuti karton na meču je dobio domaći iggrač Petronijević.

Dvadeseti minut utakmice u Ogaru. Domaćin i dalje vodi sa 1: 0. Gost je preko Nedimovića u 16.minutu imao priliku za poravnanje rezultata. Igrači su dobili pauzu za osveženje.

Već u drugom minutu utakmice ekipa Šumara je stigla do gola i vođstva. Strelac je bio Obradović. Rezultat koji trenutno odgovara Ogarcima.

Utakmica na stadionu Šumara u Ogaru počela je u 17,30 časova.

Ogar je u centru zbivanja sremske fudbalske javnosti, kao jedino mesto gde se igra prvenstveni duel dana.

Ovo je revanš meč baraža za popunu Sremske lige. Prvi meč u Kuzminu Grničar je dobio sa rezultatom, 3: 2 (1: 2).

Video: https://youtu.be/EnOuACxjIrI

Ogar. Stadion FK Šumar.

Sudija: Filip Todić, pomoćnici: Stefan Mijanović i Aleksandar Vladić. Četvrti sudija: Nikola Čekičević. Delegat: Vlada savić.

Šumar – Graničar Kuzmin – početni sastavi

Šumar: Mladenović (K), Miličević, Maksić, Draganić, Mitrović, Obradović, Petronijević, Vračarević, Draganović, Mlađenović, Ragastovac.
Trener: Siniša Sarić
Klupa: Karaklajić, David Stjepanović, Lazić, Jovanović, Uroš Stjepanović, Jevđić, Lončar.

Graničar: Šivoljicki, Stević, Mitrović, Vranjković, Stefanović (K), Pečenica, Sušić, Šojić, Simić, Ristić, Nedimović.
Trener: Vlatko Raičević
Klupa: Stević, Zečević, Miražić, Belić, Simić, Vukadinović.

Ogar ili Kuzmin. Nedeljni duel dva fudbalska kluba iz ovih sremskih mesta će odlučivati ko će put Sremske lige, a ko će ostati u takmičenju gde je igrao u dosadašnjem toku sezone.

Dva tima su se našla u baraž takmičenju za popunu Sremske lige, a prvo poluvreme ili prvu utakmicu je dobio Graničar na svom terenu u Kuzminu. Bio je to meč rezultatskog preokreta u kom se još jednom pokazalo da upornost jednog tima nekada bude i nagrađena. Ovog puta jeste jer je Graničar dobio meč sa rezultatom 3: 2 iako je na nekoliko minuta pred kraj istog gubio sa 2: 1. Sada je došlo vreme revanša.

U utakmici iza nas se pokazalo da defanziva nema puno uticaja na kretanje rezultata što su Ogarci najbolje osetili na svojoj koži. Na čemu će zavisiti taktika gosta ostaje tek da se vidi. Gol u gostima vredi dvostruko, pa tako je u ovom trenutku domaćinu dovoljno da pobedi sa 1: 0 i 2: 1. Jednostavno Kuzminci moraju biti efikasni.

Anđelko Belić