Kuzmincima minimalna prednost

U toku je utakmica baraža za popunu Sremske fudbalske lige koja se igra u Kuzminu. Tamo igraju drugoplasirani klubovi Međuopštinske fudbalske lige Srem, iz grupe Zapad Graničar Kuzmin i iz grupe Istok, Šumar iz Ogara. Graničar je domaćin u prvom meču, a revanš se igra iduće nedelje u Ogaru. Poverenje da sude ovaj važan meč između kuzminskog Graničara i Šumara iz Ogara su dobile ove sudije: Glavni sudija: Dragutin Menićanin, prvi pomoćni sudija: Đorđe Stanojčev, drugi pomoćni sudija: Nemanja Batalo i četvrti sudija: Blagoje Radić. Delegat: Dragan Krmar. Utakmica se igra pred punim gledalištem na stadionu Graničara.

Na prvoj utakmici baraža za popunu Sremske fudbalske lige koja se igra u Kuzminu gosti su stigli do gola i vođstva. Igrači domaćina, Graničara su napravili prekršaj u svom kaznenom prostoru i sudija utakmice je odmah pokazao na belu tačku. Siguran se nje je u 20.minutu bio Miroslav Petronijević za 0: 1. Inače još u ovoj sezoni važi pravilo prednosti u “golu u gostima”. U toko je 30.minut meča.

U poslednjim minutima prve baraž utakmice za popunu Sremske lige, fudbaleri Graničara i Šumara su u Kuzminu bili efikasni. Posle vođstva gosta sa penala u 20.minutu, domaćin utakmice, Graničar je u 43.minutu preko Stefanovića poravnao rezultat na 1: 1. U drugom minutu nadoknadnog vremena gost je opet postigao gol. Drugi na ovom meču za Petronijevića. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom, 1: 2.

U Kuzminu nakon 60.minuta igre nema promene rezultata. Graničar i dalje gubi u rezultatskom pogledu od ekipe Šumara iz Ogara sa 1: 2. Pred preko 800 gledalaca u prvoj baraž utakmici za popunu Sremske fudbalske lige igra se vrlo zanimljiv fudbal, vredan bar petoligaške fudbalske scene u Sremu.

Dugo je kuzminskom Graničaru trebalo da da se golgeterski probudi. U 82.minutu je igrač Graničara Simić lepim šutem poravnao rezultat na, Graničar – Šumar 2: 2. Tako je uvedena prva utakmica baraža za popunu Sremske fudbalske lige u neizvesnu završnicu pred sada preko 1.000 gledalaca.

Ekipa Graničara je potpuno preokrenula rezultat u prvoj baraž utakmici za popunu Sremske fudbalske lige. Gol za potpuni rezultatski preokret je stigao sa penala u 90+2 minutu sa penala. Strelac je bio Darko Pečenica i postavio je konačan rezultat meča Graničar – Šumar Ogar 3: 2.

%d bloggers like this: