Ministar Udovičić u Sremu (Foto + Video)

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić boravio je danas u radnoj poseti opštinama u Sremu. Ministar Udovičić, i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta u sklopu posete Sremskoj Mitrovici, obišli  su stadion Fudbalskog kluba “Zeka Buljubaša” u Ravnju gde su uručili komplete sportske opreme i lopte.

Oni su  zatim u pratnji predstavnika lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović radnu posetu nastavili u Laćarku u Osnovnoj školi “Triva Vitasović Lebarnik” gde su obišli školu, sportsku salu i takođe uručiili vredne poklone u vidu sportskih rekvizita za časove fizičkog.

Radna poseta nastavljena je obilaskom Osnovne Škole “Zmaj Jova Jovanović” kao i sportskog centra “Gimnazijum” u Rumi gde su razgovarali sa decom,  predstavnicima lokalne samouprave i predsednicom Opštine Ruma Aleksandrom Ćirić i uručili vredne poklone.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Srednju stručnu školu “Borislav Mihajlović Mihiz” i tom prilikom doneo vrednu sportsku opremu za fiskulturnu salu. Ovu salu koriste i srednja i osnovna škola u Irigu, kao i lokalni sportski klubovi.

Video: https://youtu.be/rnzXos48XdI

Sanja Mitrović

%d bloggers like this: