Stvoreni uslovi za izgradnju novih objekata (Video)

Iz Javnog preduzeća za urbanističko planiranje upravljanje putevima i izgradnju Ruma ističu da Rumu u ovoj godini očekuju realizacije nekih ranije započetih  projekata, ali i početak novih kao što je izgradnja prve privatne poliklinike.

Video: https://youtu.be/RoJ4-Lp4_hM

Na teritoriji rumske opštine stvaraju se uslovi za izgradnju novih objekata. Iz Javnog preduzeća za urbanističko planiranje Ruma ističu da se potrebe stanovništva stalno osluškuju, pa su tako urađeni urbanistički planovi za izgradnju objekata u ulici Veljka Dugoševića i Ulici 27. oktobra u Rumi.

Uradjen je urbanistički projekta za izgradnju novog objekta u ulici Veljka Dugoševića , a to je prva privatna poliklinika u Rumi.

Pored poliklinike i stambenih objekata u urbanom delu opštine, ne zaostaju ni izgradnje novih objekata u seoskim sredinama. Urbanistički plan za izgradnju novog objekta pri Zemljoradničkoj zadruzi u selu rumske opštine Grabovcima biće na javnom uvidu do 22. februara ove godine u prostorijama Javnog preduzeća za urbanističko planiranje i izgradnju Ruma.

Milena Sekulić