Susret sekretara Ivaniševića sa predstavnicima Turističke organizacije Trebinja (Foto + Video)

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, danas se u prostorijama Pokrajinske vlade susreo sa predstavnicima Turističke organizacije Trebinja koji su u poseti Autonomnoj Pokrajni Vojvodini i Novom Sadu i upoznao ih sa turističkim resursima i znamenitostima Vojvodine, a bilo je reči i o konkretnoj saradnji.

Video: https://youtu.be/L_MV2cY0XJM

Cilj današnjeg susreta pokrajinskog sekretara Ivaniševića i predstavnikaTurističke organizacije Grada Trebinja je konkretizacija dogovora o predlozima unapređenja saradnje, a posebno o održavanju manifestacije “Dani Vojvodine u Trebinju” i učešću na paviljonu Sekretarijata na Sajmu turizma  u Beogradu.

Sekretar Ivanišević je istakao, da pored turizma, fokus ovog susreta treba tražiti i na povezivanju aktera u privredi, pa će tako Vojvodina na “Danima Vojvodine u Trebinju” biit perdstavljena kao centar turizma, gastroturizma, ali i kao regionalni IT centar i centar digitalizacije u mnogim sektorima privrede.

Posle razgovora u Pokrajinskoj vladi, gosti su posetili Info centar Turističke organizacije Vojvodine, a planirano je i prisustvo manifestaciji “Hercegovačko veče”  koja, kako je rečeno, prikazuje “bogastvo različitosti” Vojvodine.

Opširnije u Novostima.

%d bloggers like this: