Pronađeno rasporeno telo muškarca (Video)

U Putinačkoj ulici u Golubincima, na broju 11, pronađeno je rastrgano telo sedamdesetšestogodišnjeg muškarca, Branislava Savića. Nesrećnog čoveka pronašla je sestra kako leži na dvorištu sa rasporenom utrobom. Kako nezvanično saznajemo, telo muškarca oskrnavili su psi, a da li je lice pre toga bilo mrtvo, ili ne, biće utvrđeno posle obdukcije.

Zaključana kapija u domu Branislava Savića u Putinačkoj ulici u Golubincima bio je znak njegovoj sestri, Danici Kukuruzović, da se nešto loše desilo. Beživotno telo svog brata pronašla je u dvorištu, rastrgano. Stravičan prizor ostavio ju je šokiranu.

Meštani Golubinaca u neverici su i šoku. Pasa lutalica, kažu, da ima u selu, ali ih je ovaj tragičan slučaj sve šokirao. Branislav je živeo sam, komšije kažu da je bio društven čovek, koji je okupljao u svoje dvorište i životinje, i ljude.

Iz Doma zdravlja u Staroj Pazovi su nam potvrdili da je lekarska ekipa izlazila na teren u Putinačku ulicu i da je telo Branislava Savića odneto je na Sudsku medicinu u Novi Sad, gde će biti utvrđen tačan uzrok njegove smrti.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=S32_cbDQyeQ

Mirjana Stupar