Ambiciozni planovi (Video)

Planovi inđijskih javnih preduzeća za 2022. godinu su ambiciozni. Na nedavno održanoj sednici Skupštine Opštine Inđija usvojeni su programi rada javnih preduzeća, koji se uglavnom odnose na proširenje spektra usluga koje servisiraju građanima.

Javno komunalno preduzeće “Komunalac” u Inđiji u ovoj godini prioritetno planira nabavku novih kamiona, koji su neophodni za svakodnevno funkcinisanje preduzeća. Direktor preduzeća Dušan Lemaić kaže da će inđijski “Komunalac” ulagati u sve segmente svog rada.

Stabilno vodosnabdevanje osnovni je cilj Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” u Inđiji, istakao je direktor Dragoljub Trifunović, koji je naglasio da u ovoj godini sledi niz razvojnih projekata za ovo inđijsko preduzeće.

Ono što je za građane i opštinu najvažnije je da javna preduzeća funkcionišu kao jedno i da su konstantno na raspolaganju  građanima, rekao je predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak.

Ostala javna preduzeća u Inđiji imaju ambiciozne planove za 2022. godinu, a u opštinskom budžetu obezbeđena su sredstva neophodna za njihovu relalizaciju.

Video: https://youtu.be/1FDAmA1En5U

Mirjana Stupar