Jubilej za poštovanje, SREMSKA slavi prvih 20 godina

Sremska televizija obeležava dve decenije od početka emitovanja programa. Kontinuitet je ono što se obeležava i ono što je za respekt jer nema puno regionalnih televizija koje postoje toliko dugo.

Sve ove godine vodili smo vas kroz informativni, zabavni, muzički, sportski, dečiji program. Glavni programski zadatak nam je bila dobrobit gledalaca. Vi ste sve to vreme bili sa nama, kao publika i kritika. Zajedno smo svedočili o vremenu i događajima u Sremu.

Medijski lider u ovom delu Srbije, Sremska televizija, pružalac terestrijalne medijske usluge emituje 24 sata ne samo televizijski, nego i radio program svojih pet udruženih radio stanica. U nebrojano sati “živog” programa ugostili smo i intervjuisali predsednike države, ministre, lidere iz regiona, političare, sportiste, umetnike, ali su nam podjednako bile važne  i priče  iz svakodnevnog života koje dotiču običnog čoveka.

Sremska televizija sa sedištem u Šidu ima svoje dopisničke redakcije u Sremskoj Mitrovici, Rumi, Pećincima i Inđiji. Danas je i deo dopisničke mreže Radio televizije Vojvodine, a priče naših novinara možete videti i na televizijama sa nacionalnom pokrivenošću.

20 godina uspešnog rada obavezuje nas da nastavimo da unapređujemo standard medijskih sadržaja, da podižemo kvalitet svog programa i poslovanja.  

Jubilej je i prilika da se zahvalimo na vernosti vama, našim  gledaocima, slušaocima i pratiocima na društvenim mrežama. Zbog vas bićemo još bolji!

Informativna redakcija Sremske televizije

stvesti@gmail.com

%d bloggers like this: