Mirović sa saradnicima posetio Mitrovicu (Video)

Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović i sekretari za zdravstvo i sport, Zoran Gojković i Dane Basta  posetili su danas  Sremsku Mitrovicu, i sa predstavnicima lokalne samouprave obišli su  aktuelne  investicije na teritoriji  Grada. Reč je o priojektima koji se finansiraju zajedničkim sredstvima u oblasti zdravstva, sporta i obrazovanja.

Video: https://youtu.be/DpUnUUJ5Ngs

Delegacija Pokrajinske vlade na čelu sa predsednikom Mirovićem posetu je započela obilaskom rekonstruisanog terena  na otvorenom Sokolskog društva u Sremskoj Mitrovici a  zatim su se uputili u osnovnu školu “Jovan Popović” gde su se uverili da radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale teku predviđenom dinamikom. Za oba ova projekta  lokalna samouprava dobila je podršku sa pokrajinskog nivoa vlasti. Potom su posetili Opštu bolnicu  koja je u proteklom periodu zahvaljujuci pokrajinskoj administraciji znacajno osavremenila opremu.


Tokom posete bilo je reči i o planiranom projektu izgradnje nove bolnice i rekostrukcije postojećih kapaciteta.  To je jedno od najvećih ulaganja u zdravstvo u sremskom okrugu. a podsećanja radi , kako je rečeno u proteklih 5 godina 230 miliona  uloženo je u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Grad Sremska Mitrovica priprema projektnu dokumentaciju  za kompletnu rekonstrukciju bolničkog objekta,  u saradnji sa Pokrajinom, a ulaganja u Sremsku Mitrovicu planirana su i u budućem periodu istakla je gradonačelnica Milovanović, te izrazila zadovoljstvo saradnjom kako sa republičkim tako i sa pokrajinskim nivoima vlasti.

Sanja Mitrović

%d bloggers like this: