Migranti provalili u kuću (Video)

Danas se u Adaševcima dogodila provala u porodični dom Ilić. Prema rečima vlasnika kuće, na licu mesta su zatekli počinioce, koji su nakon toga uhvaćeni, a pričinjena je i značajna materijalna šteta. Za sada je primećeno da je odneseno više stotina eura, nešto konvertibilnih maraka i fotoaparat. Vlasnici kuće su uznemireni, a sveopšti strah za bezbednost sve je prisutniji.

Video: https://youtu.be/Qpfn-HIFo_g

U ulici Branka Radičevića broj 236 desila se provala u porodičnu kuću od strane migranata. Počinioci su uhvalćeni na licu mesta, a policija je nakon toga izvršila uviđaj na licu mesta.

Prema rečima vlasnika kuće nakon kratkotrajnog napuštanja doma u kojem živi sa suprugom u kuću su im provalila dva migranta. Pri povratku kući zatekli su krvav trag od migranata koji su se isekli dok su provaljivali u kuću. Naime, provalnici su uzeli alat iz radionice u dvorištu i razbili staklo, te tako ušli u kuću. Za sada, vlasnici su primetili da je iz kuće uzeto više stotina eura, fotoaparat i nekoliko konvertibilnih maraka, takođe, pričinjena je materijalna šteta u samoj kući. Sveopšti strah za bezbednost svakim danom sve je veći.

Nikolina Kašterović

%d bloggers like this: