Povećajte prinose uz savremenog asistenta (Video)

U cilju bolje digitalizacije opštinskog upravljanja poljoprivrednim zemljištem neprofitna organizacija NALED nedavno je donirala Opštini Inđija računarsku opremu. Inđija je jedna od 5 lokalnih samouprava u kojima se sprovodi ovaj pilot projekat, regionalnog karaktera, koji u mnogome olakšava rad poljoprivrednika. 

Video: https://youtu.be/yh0neAJZFPY

U projektu digitalizacije opštinskog upravljanja poljoprovrednim zemljištem, nedavno je Opština Inđija dobila opremu koja će umnogome olakšati i unaprediti rad inđijskih poljoprivrednika i sve to preko aplikacije AgroLIFE, koja je deo tog projekta.

Lokalna samouprava u potpunosti pomaže svojim poljoprivrednicima, tako što su pomoću dobijene opreme u svakodnevnoj komunikaciji sa poljoprovrednicima koji su dobili zemljište na korišćenje i to opet preko aplikacije AgroLIFE, gde su poljoprivrednici u obavezi da vode knjigu polja.

Podsetimo,u cilju bolje digitalizacije opštinskog upravljanja poljoprivrednim zemljištem neprofitna organizacija NALED donirala je Opštini Inđija računarsku opremu. Inđija je jedna od 5 lokalnih samouprava u kojima se sprovodi ovaj pilot projekat, regionalnog karaktera.

Aleksandar Krkobabić

%d bloggers like this: