GAŠIĆ: Naći ćemo dugoročno rešenje

Izgradnja brze pruge Beograd – Novi Sad, preko Inđije, građanima donosi mnoge benefite modernog društva. Međutim, i prateće teškoće onima koji žive u blizini gradilišta. Problem odvoda vode ispod podvožnjaka najvažnije je pitanje trenutno za inđijsko JP “Inđija put”, koje u saradnji sa Železnicom Srbije, pokušava da nađe dugoročno rešenje.

Video: https://youtu.be/TWDI9pmRHNM

Otvaranje podvožnjaka u Inđiji  je olakšalo prelaz preko pruge građanima koji su prugu do tada prelazili preko improvizovanog, nebezbednog prelaza. Međutim, prve kiše dovele su do takoreći kolapsa ispod nadvožnjaka, gde se zbog neadekvatnih pumpi, voda taložila i ugrožavala i usporavala saobraćaj.

Javno preduzeće “Inđija put” bilo je prinuđeno da, u saradnji sa saobraćajnom policijom obustavi saobraćaj ispod podvožnjaka i interveniše na odvodu vode, zajedno sa JP ,,Komunalac” Inđija. Kako saznajemo u JP “Indjija put”, stigla su uverenja iz nadležnog preduzeća da će biti postavljene adekvatne pumpe, kako bi problem odvoda vode ispod inđjijskog podvožnjaka bio dugoročno rešen.

%d bloggers like this: