Rekonstrukcija puta Grgurevci – Manđelos (Video)

Rekonstrukcija puta Grgurevci – Manđelos je u završnoj fazi. Radi se potpuna rekonstrukcija saobraćajnice. Vrednost radova je 64 miliona dinara, a finansijer je u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica Javno preduzeće ,,Putevi Srbije”.

Video: https://youtu.be/Hjp4a34pnEM

Putari privode kraju radove na denici dugoj skoro 5 kilometara koja povezuje dva fruškogorska sela Grgurevce i Manđelos. Meštani prate radove, zadovoljni su jer se tako, kažu, rešavaju doasdašnji problemi u saobraćajnoj komunikaciji.

Iz Mesne zajednice “Grgurevci” ukazuju na značaj ovog posla, na koji se dugo čekalo. Dobri putevi su jedan od prioriteta za dalji razvoj sela, smatraju oni. Prilikom izvođenja radova vodilo se računa da širina puta bude odgovarajuća, jer tu deonicu koristi i poljopriverdna mehanizacija. Prilikom rekontrukcije puta, urađeno je ojačanje postojeće kolovozne kontrukcije, novi cevasti propusti i ivičnjaci. Nadležni se nadaju da će baš zbog toga ova deonica dugo ostati u dobrom stanju. Očekuje se da radovi budu završeni krajem nedelje, nakon čega će meštani moći da koriste ovu rekonstruisanu saobraćajnicu.

Dejana Kovačević