Podela računara (Video)

U cilju bolje digitalizacije opštinskog upravljanja poljoprivrednim zemljištem neprofitna organizacija NALED donirala je Opštini Inđija računarsku opremu.

Video: https://youtu.be/FobMbERmgK8

Inđija je jedna od 5 lokalnih samouprava u kojima se sprovodi ovaj pilot projekat, regionalnog karaktera. Još jedan u nizu sastanaka predstavnika Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj i Opštine Inđija rezultirao je značajnom donacijom računarske opreme koja je neophodna za digitalizaciju opštinskog upravljanja poljoprivrednim zemljištem. Stvaranje boljih uslova za rad zajednički je cilj učesnika u ovom pilot projektu. Ova oprema će u mnogome značiti poljoprovrednicima sa teritorije Opštine Inđija, ali će ojačati i kapacitete opština za ekonomski razvoj. Donirana su dva laptopa, jedan monitor i desktop računar.

Aleksandar Krkobabić


Comments

Edward

I’ve spent many sleepless nights trying to figure this out. People suffering from insomnia or general malaise may need full spectrum cbd oil to treat these conditions. The strength of these products may vary depending on the conditions in which they are used. You may be interested in reading more information about this.