Ponovo vakcinacija u Kulturnom centru (Video)

Vakcinalni punkt u Kulturnom centru “Brana Crnčević” u Rumi, od sutra  ponovo će biti otvoren za vakcinaciju protiv virusa Kovid 19, dok će punkt u Domu zdravlja biti zatvoren. Punkt u Kulturnom centru biće otvoren radnim  danima od 8  do 18 časova a vikendom od 8 do 13 časova.  

Video: https://youtu.be/9mnhDeu6AzY

Posle višemesečne  pauze, vakcinalni punkt u Kulturnom Centru “Brana Crnčević” u Rumi ponovo se otvara sutra.  Građani će moći da se vakcinišu svaki dan, jednom od 3 vakcine koje su na raspolaganju.

Činjenica je da broj obolelih od virusa Kovid 19 u Srbiji raste iz dana u dan. Dok nadležni apeluju na građane da se vakcinišu, građani su i dalje podeljenog mišljenja, a u rumskoj opštini ipak je  zabeležen porast interesovanja za vakcinu.   Kako bi građanima omogućili da se što lakše vakcinišu, Dom zdravlja Ruma, u saradnji sa Opštinom Ruma, Kulturnim centrom “Brana Crnčević” i Crvenim krstom Ruma, otvara veći punkt  u  holu Kulturnog centra. Istovremeno, dosadašnji punkt u Domu zdravlja biće zatvoren. 

Vakcinalni punkt u Kulturnom centru “Brana Crnčević” u Rumi biće otvoren radnim dana od 8 do 18 časova a vikendom od 8 do 13 časova. Podsetimo, građanima je za prvu dozu vakcine potrebna samo lična karta.

Sanja Mitrović