“Novogodišnja ulica” otvorena do 14. januara (Video)

Duh praznika je i dalje prisutan u Sremskoj Mitrovici. Zbog velikog interesovanja, praznična manifestacija “Novogodišnja ulica”  biće otvorena do 14. januara 2022. godine. Prvobitno je bilo planirano da se ulica zatvori 9. januara, ali, zbog velikog broja posetilaca koji i dalje dolaze, odlučeno je da ulica nastavi sa radom do kraja nedelje.

Novogodišnja ulica je jedna od najpoznatijih i najdržih atrakcija Mitrovčana, čemu svedoči i činjenica da nastavljala sa radom do Srpske Nove godine. Mitrovčani su pokazali veliko interesovanje za ovu prazničnu atrakciju, kao posetioci, ali i kao kupci.

Prodavci su zadovoljni ovogodišnjom prodajom, čemu svedoči činjenica da su dve kućice zatvorene, jer su prodale svu svoju robu. Za svakog posetioca je bilo po nešto, od ukusne hrane i pića, do suvenira i rukotvorina, kao i ikebana i ukrasa za praznike.

Zbog velikog interesovanja građana, organizatori razmatraju da ova atrakcija ne bude samo za novogodišnje i božićne praznike, nego da se organizuje više puta u toku godine.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=CK8DQUm9JFo

Dejana Kovačević