Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

Komentarišući stravične pretnje upućene predsedniku na društvenim mrežama, Bulatović kaže da se bes i institucionalno nasilje koje su na političku scenu uveli Đilas i njegova bolumenta sada eskalira u vidu monstruoznih pretnji koje svakodnevno prima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon tragedije koja je pogodila narod Irana i pogibije predsednika Ebrahima Raisija, ekstremisti u našoj zemlji inspirisani modelima ponašanja opozicije, upućuju užasne pretnje predsedniku Vučiću. Najoštrije to osuđujem, pozivam građane Srbije da ne podležu uticaju pomahnitale opozicije, da ne usvajaju njihov narativ i manire nasilja, a na nadležne institucije apelujem da rade svoj posao kao i do sada, jer je imperativ neutralisati svaku pretnju i mogućnost ugrožavanja života i bezbednosti predsednika Vučića, koji jeste sadašnjost ali i budućnost Srbije i sve naše dece – ističe Bulatović, i dodaje:

– Onima koji pokušavaju uz pomoć svojih stranih finansijera i mentora da sruše Vučića poručujem da se manu ćorava posla. Aleksandar Vučić ima nepodeljenu podršku cele nacije i u tome leži njegova snaga i stabilnost, pa i legitimitet, o čemu opozicija može samo da sanja – poručuje Bulatović.

Izvor: informer.rs