Meštani Beške uskoro dobijaju klizalište (Video)

Ove zime čari klizanja na ledu osetiće i svi meštani Beške. Nakon Inđije, priprema terena za postavku klizalšta započeta je i u najvećem Inđijskom naselju.


Po prvi put ove zime klizalište će dobiti i najveće Inđijsko naselje Beška. Nakon sklapanja klizališta u Inđiji, pripremni radovi sa postavku konstrukcije klizališta započeti su i ovde u Beški, na radost svih meštana.

Autentičnost parka “Danice Jovanović” u kojem će se klizalište nalaziti će posebno doći do izražaja upravo tokom zimskog perioda ili novogodišnjih praznika, kada će zajedno sa klizalištem zasijati u punom sjaju. Iz Mesne zajednice poručuju da baš zbog toge će svakog vikenda biti organizovana neka mini manifestacija.

Ovo je prvi put do sad da će Inđija, ili svi građani imati dve mogućnosti uživanja ne ledu ili dva klizališta.

Velika prednost klizališta u naselju Beške jeste, to što je lokalna samouprava upravo tim potezom omogućila ne samo Beščanima nego i meštanima okolnih naseljnih mesta mogućnost uživanja na ledu.

Zvanični početak nove klizališne sezone, i u Inđiji ali i u Beški je zakazan za sledeći petak 15. decembra, kada će uz prigodan program i vatromet prvo biti otvoreno klizalište u Beški, a zatim i u Inđiji. 

Aleksandar Krkobabić