Nova fiskulturna sala za đake u Novim Karlovcima (Video)

Osnovna škola “Slobodan Bajić Paja” iz Novih Karlovaca uskoro će dobiti novu fiskulturnu salu za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja. Naime, Pokrajinska Vlada je opštini Inđija za ovu rekonstrukciju sale izdvojila 12 miliona dinara. Veća obnova ove sale za fizičko se nije desila od 1965. godine ili od njenog nastanka.


Za red za obnovu došla je i fiskulturna sala Osnovne škole ” Slobodan Bajič Paja” iz Novih Karlovaca, postavljanje novog parketa u ovu salu je ključno, jer upravo parket sada predstavlja glavni problem učenicima tokom održavanja nastave fizičkog vaspitanja.

Cilj je da sala bude rekonstruisana u savremenu i modernu salu, u kojoj će svi učenici imati odlične uslove za sportske aktivnosti,što podrazumeva dosta radova.

Sredstva za rekonstrukciju sale opštini Inđija donirala je Pokrajina u iznosu od 12 miliona dinara, za salu u kojoj se veća rekonstrukcija nije desila od njenog nastanka.

Bitno je i napomenuti da je u prethodnih dve godine od sredstava iz Pokrajinske Vlade odrađena rekonstruckija i mokrih čvorova,škole,svlačionica i kabina za tuširanje,kao i hodnika i celog dela vezanog za oblast fizičkog vaspitanja.

Aleksandar Krkobabić