Pripreme za novogodišnje praznike (Video)

Mesec dana ostalo je do dočeka Nove godine. Sremska proverava, da li je počela novogodišnja euforija i šta sremske opštine pripremaju za građane tokom decembra, ali i u najluđoj noći?

Iako je do dočeka Nove godine ostalo mesec dana, izlozi prodavnica  već sijaju , a novogodšnja euforija, čini se, svake godine počinje sve ranije. Žurke u najluđoj noći već se reklamiraju, a mi smo pitali građane da li već razmišljaju o dočeku?

Pored samog dočeka mnoge sremske opštine organizovaće zabavne sadržaje za novogodišnje i božićne praznike.

 Kao i do sada Ruma će svojim građanima pripremiti Novogodišnju bajku, ali i tri velika koncerta.

Sremska Mitrovica odabrala je da ove sezone sve podredi najmlađima. Klizalište i zimski tobogan biće glavna atrakcija za najmlađe mitrovčane.

Opština Inđija već tradicionalno upriličiće ledenu zabavu za sve Inđičane.  Inđijsko klizalište nezaobilazan je detalj novogodišnjih praznika nekoliko godina u nazad.

Kako kažu nadležni u Opštini Pećinci, organizovanog dočeka na trgu ove godine neće biti ali će deci biti podeljeni paketići a ono što je novina ove zime je da će i Pećinčani dobiti klizalište.  Obzirom da je tek kraj novembra Opština Šid još uvek nema zvanične informacije o novogodišnjem sadržaju.

Sanja Mitrović