“Mitrovica kroz objektiv” (Video)

PoznatI su  pobednici ovogodišnjeg Foto konkursa „Mitrovica kroz objektiv“ koji je organizovala Ustanova za negovanje kulture „Srem“. Podsećamo, motivi na fotografiji su isključivo bili u vezi sa Gradskim parkom, koji  obelezava 150 godina postojanja.

Konkurs je organizovala Ustanova za negovanje kulture Srem uz podršku grada Sremska Mitrovica,  a žiri činila je publika koja je svojim lajkovima glasala za predložene fotografije, a svoj utisak dao je i stručni žiri koji je izabrao prva tri mesta.

Izložba fotografija pristiglih na Konkurs  “Mitrovica kroz objektiv” otvorena je danas na terasi turističkog centra u Sremskoj Mitrovici.  4. foto konkurs ” Mitrovica kroz objektiv” za temu je imao gradski park, te su fotografije na najlepši način prikazale samo srce grada, u čast 150 godina postojanja gradskog parka.

Publika je  za najbolju fotografiju onlajn proglasila fotografiju Gorane Stefanović, a svi učesnici dobili su primerak časopisa Sunčani sat , dok su prva tri mesta prema glasovima publike dobili i novčane nagrade.