Podela lap top računara vukovcima (Video)

Vukovcima, istaknutim sportistima I učenicima u Inđiji dodeljeni su lap top računari. Svečanost je organizovana u zgradi Opštine, a predsednik Vladimir Gak je tom prilikom istakao da je to jedan od načina na koji opštinsko rukovodstvo pokazuje koliko su mladi važni za Inđiju.

Lepa tradicija je nastavljena. Najbolji su nagrađeni.  Podeljeno je 84 laptop računara, I to 71 za vukovce, a 13 za istaknute učenike I sportiste.

Inđija je ponosna na mlade ljude, koji su njena budućnost. “ Ovim činom još jednom im pokazujemo da se učenje I rad u društvu cene I isplate” , rečeno je na dodeli.  Uostalom, krajnji cilj, između ostalog je I da se ti mladi ljudi zadrže u Inđiji, kako kažu najboljem mestu za mlade I porodicu u Srbiji

Osim ove, lokalna samouprava je za najbolje obezbedila I druge mere, među kojima su besplatni udzbenci za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, stipendije za koje Opština Inđija izdavaja najviše novca u Srbiji , regresiranje troškova prevoza I dr. koje za cilj imaju podsticaje za natalit na podrčju te sremske opštine.

Aleksandar Krkobabić

%d bloggers like this: