Podrška porodici Curković (Video)

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak sa saradnicima posetio je porodicu Curković iz Maradika, koja je petog jula izgubila krov  nad glavom u požaru koji je zahvatio njihov porodični dom. Lokalna samouprava preduzeće sve intitucionalne korake kako bi se porodica privremeno zbrinula, a do zime i uselila u novi dom rekao je Gak.

Porodici Curković iz Maradika se 5. jula dogodila tragična nesreća, koju će pamtiti ceo život, objašnjava domaćin Mirko. Požar je izbio Usled eksplozije punjača za mobilni telefon, za pet minuta izgorela je kuća dodao je  Curković.

Kao odgovorna lokalna samouprava, Opština Inđija će se pobrinuti da porodicu institucionalno pomogne, preko centra za socijalni rad kao  i donacijama, prilikom svoje posete izjavio je pred opštine Vladimir Gak.

Porodica Curković psihički se oporavlja od preživljenog stresa. Kako kaže Mirko nada nije izgubljena, mora se krenuti dalje. Svakako pomoć opštine kao i komšija i prijatelja poseban su vetar u leđa da se ove nedaće prevaziđu dodao je.

Jovana Stupar

%d bloggers like this: