Pismo podrške Aleksandru Vulinu

SVAKI GRAĐANIN SRBIJE TREBA DA JE PONOSAN ŠTO IMA ALEKSANDRA VULINA – BORCA PROTIV MEĐUNARODNOG ŠOVINIZMA I HEGEMONIZMA

Pre svega kao čovek, univerzitetski profesor, građanin Srbije u potpunosti podržavam Aleksandra Vulina iskreno želeći da izdrži ovu nepravednu bitku.

Međunarodni hegemonisti i šovinisti ne odustaju od svog potpunog opredeljenja ka hegemonističko-šovinističkoj politici želeći da sve što je pred njima sruše, pokidaju i unište kako bi pokazali kakva su oni zapravo sila. Tako su gle čuda rešili da uvedu sankcije Aleksandru Vulinu.

Kriminalizovati poštenog čoveka zbog rodoljublja i stava prema medjunarodnom šovinizmu i hegemonizmu, ali i fašističkim aspiracijama medjumarodnih moćnika kolektivnog zapada ne da nema smisla nego je cinično i neljudski taman toliko kakva je i politika zapadnih sila prema malim i slobodnim narodima.

Podsetićemo II svetski rat završili su tako što su na dva japanska grada ( Nagasaki i Hirošimu) bacili atomske bombe i to pravdali kao nešto sasvim normalno, u cilju stvaranja boljeg čovečanstva i težnji za pravednim stvaranjem tada novog svetskog poretka. Cilj je zapravo bio da se isproba atomska bomba. Cinično, ali istinito.

Nakon završetka II svetskog rata proizvodili su ratove po celom svetu, gde god im je to palo na pamet i gde je rukovodstvo država sa kojima su ratovali posredno ili neposredno bilo nezavisno i slobodarski orjentisano.

Navešćemo Avganistan, Irak, Sirija, Libija, SR Jugoslavija i mnoge druge države gde su sprovodili svoju fašistički orjentisanu politiku.

Našu zemlju 1999. godine bombardovali su, tačnije izvršili agresiju, kako bi svoje šovinističko-hegemonističke modele ponašanja u potpunosti primenili. Projekat je bio nazvan „ milosrdni andjeo“.

Dakle, milosrdno su ubijali po Srbiji i na kraju 2000. godine doveli svoje okupacione protagoniste ne bi li se sve opravdalo i zaboravilo.

Sam Aleksandar Vulin stojao im je i tada, kao i sada na putu. Njemu i njegovom narodu pokušavaju da otmu 15% teritorije, što nije u skladu sa međunarodnim pravom, ali je po pravu jačeg koje oni jedino prepoznaju, to je njima sasvim normalno. Cinizmu kolektivnog zapada predvodjenog Sjedinjenim Američkim državama nema kraja.

Potrebno je destabilizovati zemlju i pronaći nekog novog vodju koji bi odustao od nezavisne i slobodarske politike kakva je danas srpska politika.

Svaki narod ima svoje sluge pa tako i naš. NATO namesnici traže da Aleksandar Vulin podnese ostavku. Ne da ne treba da podnese ostavku već mora da izdrži ovaj pritisak

međunarodnih fašista i kao veliki borac za stvaranje multipolarnog sveta žestoko sa svojim saradnicima odgovori protagonistima NATO politike.

Oni koji se bave kriminalnim radnjama su zapravo zaštićeni, tu pre svega mislim na vlasti u južnoj srpskoj pokrajini koju međunarodni fašisti predvođeni Sjedinjenim Američkim Državama smatraju državom iako svi dobro znamo da to nije u skladu sa medjunarodnim pravom . Cinično, ali istinito.

Pokušava se stvoriti nezavisna država Kosovo čija je ključna funkcija i orijentacija trgovina oružjem i narkoticima.

Na kraju krajeva žuri im se da se proglasi nezavisnost Kosova i Metohije , ali i da se uvedu sankcije Ruskoj Federaciju te je neophodno uvesti sankcije Vulinu i na taj način destabilizovati vlast u Republici Srbiji kako bi se stvorili uslovi za dolazak domaćih okupacionih namesnika na vlast.

Na kraju, dragi Aleksandre Vuline imate moju punu podršku za stvaranje novog multipolarnog sveta sa jasnom porukom:

Ne napadaju oni Vas zbog kriminala već zbog Vašeg patriotskog odnosa prema Vašoj zemlji kao i zbog ugleda koji uživate u Ruskoj Federaciji koja je danas brana međunarodnom šovinizmu i hegemonizmu i antipropagator fašističke politike kolektivnog zapada predvođenog Sjedinjenim Američkim Državama.

Prof. dr Goran Puzić

%d bloggers like this: