Vladimir Gak izglasan za predsednika opštinskog odbora SNS-a u Inđiji (Video)

Na Izbornoj skupštini, 70 delegata koliko broji  Izborna skupština Opštinskog odbora SNS Inđija, izglasali su predsednika Opštinskog odbora.

Izbornoj skupštini OO SNS Inđija, prisustvovali su Damir Zobenica potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandra Maletić članica Izvršnog i Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kao i brojni drugi gosti.

Nakon podnošenja izveštaja Verifikacione i Izborne komisije, konastatovano je da je pristigla samo jedna kandidatura i da su svih 70 delegata jednoglasno podržali Vladirmira Gaka za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Inđiji.

Nakon izbora prisutnim delegataima i gostima obratio se Vladimir Gak, koji se zahvalio na podršci i istakao da će predano i vredno nastaviti da radi i da se bori za bolju Inđiju.

Suština svega kako je rekao Vladimir Gak jeste jedinstvo Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Inđiji  i to je ono što mora da se očuva. 

„Srpska napredna stranka u Inđiji promenila je odnos prema građanima. Uvek smo im na usluzi i trudimo se da u skladu sa našim mogućnostima, pomognemo svakom građaninu opštine Inđija. Uveravam vas, da ću dokle god budem imao priliku, zajedno sa vama boriti se za bolji i napredniji život svih građana Inđije, kao što se i predsednik Aleksandar Vučić bori za bolji život svakog stanovnike naše zemlje. Nikada nećemo odustati od naše borbe, jer ono što najbolje znamo da radimo u Inđiji je da se borimo za naš grad i za našu državu, za naš narod. Živela Srpska napredna stranka! Živela Srbija“ istakao je novoizabrani predsednik OO SNS Inđija, Vladimir Gak.