TAG uređaji u prodaji u poštama Srbije

Na štandu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na 55. Međunarodnom Sajmu automobila, u prisustvu ministra Gorana Vesića, danas su potpisali Ugovor o poslovnoj saradnji Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije” i Zoran Drobnjak, v.d. direktora JP „Putevi Srbije”.


TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine u Srbiji koji će se od sutra naći u prodaji na šalterima JP „Pošta Srbije“ po ceni od 2.022,00 dinara, namenjen je isključivo za putnička vozila fizičkih lica.


Nakon kupovine TAG uređaja u poslovnicama JP „Pošta Srbije“ korisnici će na jednostavan način registrovati uređaj putem jedinstvene web platforme, što će im omogućiti da plaćanje putarine vrše on-line sa registrovane platne/debitne kartice.
U narednom periodu očekujemo potpisivanje sporazuma sa zemljama regiona, što će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja da korisnik sa istim TAG uređajem plaća putarinu u više različitih zemalja.
Sve detalje vezane za korišćenje uređaja kao i prodajne lokacije možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici JP „Putevi Srbije“.

JP “Putevi Srbije”

%d bloggers like this: