Detalji zločina u Bosutu (Video)

U Bosutu nezapamćena tragedija.  Zoran V. 21 godina uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog oca Petra S. starog 56 godina.  Šta je prethodilo nesreći naša ekipa je istraživala na mestu zločina.

 Mesto zločina je komšijska kuća.

Prema rečima meštana koje smo zatekli u blizini mladić nije živeo sa ocem. Kobnog dana su otišli na druženje u komšiluk, a kako su bili, priča se pod dejstvom alkohola usledile su čarke, a zatim I ozbiljna svađa zbog koje se komšija uplašio I otišao iz kuće. Sukob oca I sina je eskalirao u tuču sa tragičnim ishodom

Komšije pokojnog Petra kažu da je Zoran njegovo dete od jedne od tri bivše supruge, koliko ih je imao. Zoran je živeo sa majkom, prema našem izvoru u Buđanovcima. Navodno koristio je narkotike, a bio je kažu poznat I kao kavgađija. Po objavama koje je ostavljamo na društvenim mrežama reklo bi se da je želao da se prikaže kao “opasan” momak.  Šta je uzrok ove tragedije za sada se samo nagađa. Mladić je lišen slobode, a nakon saslušanja očekuje se da mu  bude određen I pritvor. On se tereti za krivično delo ubistvo.

Dragana Popov

%d bloggers like this: