Nezapamćeno interesovanje: Ulaznice planule za sat (Video)

Ulaznice za utakmicu osmine finala Kupa Srbije u fudbalu između mitrovačkog “Radničkog” I beogradske “Crvene Zvezde” planule su za samo sat vremena. Očigledno, interesovanje prevazilazi kapacitete stadiona u “Hesni”, pa bi se moglo reći da je opravdano što se Mitrovčani, u vreme kada Radnički obeležava vek postojanja, nadaju i novom stadionu u gradu na Savi. Susret se igra u sredu 15. marta sa početkom u 15 časova.

U klubu kažu, da su očekivali veliko interesovanje za predstojeći meč, ali ne i da se sve karte prodaju za samo sat vremena, izjavio je Dragan Despotović, direktor FK „Radnički“ Sremska Mitrovica.

Pravila prodaje bila su jasno definisana svako lice moglo je da kupi najviše 4 ulaznice.  Ipak, mnogi ljubitelji fudbala nisu stigli na vreme da kupe kartu za utakmicu godine, kako mnogi u Mitrovici vide predstojeći okršaj sa nekadašnjim svetskim prvakom.

Iz kluba je saopšteno da je prodato 800 ulaznica, 350 je poklonjeno “Crvenoj Zvezdi”, a na sam dan utakmice biće pušteno u prodaju dodatnih 200 karata. Prema toj računici meč će pratiti manje od 1 500 gledalaca, što je daleko ispod realnog interesovanja, s  obzirom da nijedan mitrovački fudbalski klub nikada do sada nije igrao takmičarsku utakmicu u kategoriji seniora sa “Zvezdom”. “Radnički”niže uspehe, a samim tim javljau se i potrebe za potpunijom sportskom infrastrukturom, svi se nadaju novom stadionu.

Fudbaleri „Radničkog“ vredno terniraju za predstojeću utakmicu pod trenerskom palicom pomoćnog trenera Dejana Grujića, a kako Sremska saznaje već sutra bi mogao da bude poznat prvi trener koji će umesto Nikolića ubuduće da vodi “Radnički”. Prema našem izvoru, reč je o poznatom fudbalskom imenu, koji je nekada branio boje “Partizana” i odigrao više od 20 „večitih“ derbija.

Više o ovome u Novostima.

Jovana Stupar

%d bloggers like this: