Pokušaj ubistva u Šidu (Foto+Video)

Pokušaj ubistva u Šidu, uznemiro je sremsku javnost.  Žena, starosti 36 godina sa više uboda nožem ranila je partnera, 44 godine sa kojim je živela. Lekari u Kliničkom centru Vojvodine se bore za njegov život, dok je osumnjičena lišena slobode.

U ulici Đure Jakšića na broju četiri u Šidu, kako nezvanično saznajemo, dogodio se sinoć pokušaj ubistva. Ženska osoba, sumnja se da je nožem četiri puta ubola emotivnog partnera u kući u kojoj su boravili. Kuća bez vrata, smeće u velikim količinama, jednostavno oslikava život ispod svakog dostojanstva. Od komšija saznajemo da se žena doselila u Šid, spominje se Kikinda, kao prethodno njeno prebivalište, dok je muškarac Šiđanin.

Prema rečima komšija, i ranije je tu bilo problema. Pričaju da su viđali da su se u toj kući okupljali ljudi skloni opijatima, alkoholu i često se iz kuće čula galama, buka. Uslovi za život prema onome što se može vidite su ispod svakog socijalnog minimuma. Akteri incidenta se nisu družili sa komšijama, pa se o njihovom životu gotovo ništa i ne zna. 

Iz policije je saopšteno da je povređeni sa teškim telesnim povredama, opasanim po život hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjičenoj čiji su inicijali J.K. je određeno zadržavanje do 48 sati, u tom roku će uz krivičnu prijavu biti privedena tužilaštvu. 

Dragana Popov

%d bloggers like this: