Novo vozilo za Dom zdravlja (Video)

Novo vozilo stiglo je u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici. Vozilo je namenjeno Za potrebe polivalentne patronaže, koja svakodnevno obilazi odojčad i građane starije od 65 godina. Reč je o donaciji lokalne samouprave.

Ključeve nove škode oktavije direktoru Doma zdravlja dr Adilu Elhagu predao je predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović. Zdrastvena zaštita jedan od prioriteta lokalne samouprave u Sremskoj Mitrovici, konstanto se ulaže u poboljšanje zdravstevih kapaciteta I uslova rada zaposlenih u zdravstvu.
Služba polivalentne patronaže svakodnevno obilazi porodilje i njihove bebe, kao i starije nemoćne građane u gradu i selima. Te je vozilo  neophodano za njihovo svakodnevno funkcionisanje, do sada su imali tri automobila, a novo vozilo u mnogome će pospešiti njihov rad kako bi blagovremeno stigli do svih korisnika. Donacija novog vozila je nastavak uspešne saradnje između Doma zdravlja I lokalne samouprave, a u narednom periodu će se nastaviti ovakve akcije u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite svih korisnika.
Kako bi se kvalitet primare zdravstvene zaštite podigao na još viši nivo Grad će I u narednom periodu nastaviti sa sličnim donacijama,  poručio je Pavlović.

Jovana Stupar

%d bloggers like this: