Novi termin za predstavu DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA

Zbog izuzetnog interesovanja otvoren je novi termin za predstavu DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA
Nedelja, 12. februar 2023. u 20 sati na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović”. Cena ulaznice 1300 dinara. Informacije na telefon  022-615-115. Ulaznice za predstavu “Državni posao: velika seoba arhivatora” su u prodaji na biletarnici Pozorišta “Dobrica Milutinović” od srede, 25. januara 2023. Rezervacije ulaznica se ne primaju.
U ovoj komediji posmatramo, publici poznate likove, Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u magacinu u kom su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”. Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.
Glumačku ekipu i pisce scenarija čine Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac, i Nikola Škorić. Reditelj predstave je Petar Jovanović.

Dejana Kovačević

%d bloggers like this: