Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću (Video)

I odbori Srpske napredne stranke u Sremu pružili su danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike za  mir i teritorijalni iintegrite Srbije. Saopštenja prenosimo u celosti.

OO SNS-a PEĆINCI

OO SNS-a ŠID

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Šid pruža punu i jedinstvenu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za pristojnu i stabilnu Srbiju, za očuvanje mira, stabilnosti, i teritorijalnog integriteta.

Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić koji se bori za očuvanje mira na prostorima Kosova i Metohije, izloženi su neverovatnim pritiscima i ucenama, i zato pozivamo sve građane i političke aktere da u ovim teškim trenucima budemo jedinstveni u borbi za teritorijalni integritet i očuvanje mira na prostorima Kosova i Metohije, da pokažemo nacionalno jedinstvo i damo podršku politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić da zaštiti srpski narod i svetinje u našoj južnoj pokrajini.

Srbija ne sme da stane, mora da se razvija i jača istim tempom, da sačuva nacionalno jedinstvo a to može jedino na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

I zato Opštinski odbor Srpske napredne stranke Šid poručuje svom predsedniku Aleksandru Vučiću da nije sam u borbi za mir i teritorijalni integritet, jer predaja nije opcija.

OO SNS-a INĐIJA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija, u najvažnijem trenutku novije srpske istorije, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma.

Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam.

O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišlja!

Zbog toga Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Inđije poručuje svom predsedniku da nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija!

GRADSKI ODBOR SNS-a SREMSKA MITROVICA

Više nego ikada potrebno nam je jedinstvo oko očuvanja državnih i nacionalnih interesa. Teška vremena traže ljude koji su u stanju da na najbolji mogući način brinu o interesima svih građana Srbije. Postoji čovek kome je Srbija uvek na prvom mestu, njegovo ime svi znamo. Aleksandar Vučić. Zato je važno da Aleksandar Vučić i dalje vodi Srbiju i Srpsku naprednu stranku.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica pruža apsolutnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici mira i stabilnosti.

Predaja nije opcija.

%d bloggers like this: