Vučić u “Grundfosu” (Foto, Fono + Video)

Fabrika “Grundfos” u Inđiji  je među najvećim izvoznicima u zemlji, i verujem da će otvaranje novog pogona doprineti još boljim rezultatima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjem otvaranju još jednog proizvodnog pogona u ovoj danskoj kompaniji. On je tom prilikom najavio povećanje plata od novembra u visini od 15 procenata. Svečanom otvaranju su prisustvovali članovi danske ambasade, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak I drugi.

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja novog pogona kompanije “Grundfos” i očekivanje da će još 200 radnika tu naći zaposlenje .

Povdom svečanog otvaranja novog proizvodnog pogona fabrike ,,GRUNDFOS,, u Inđiji, kome će prisustvovati i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u naš radio program uključio se predsednik Opštine Inđije Vladimir Gak. On je tom prilikom ocenio da je danas veliki dan za Inđiju i podsetio na značaj te invensticije.

“Ja sam ponosan što smo uspeli da sačuvamo Grundfos, koji će nastaviti da radi sa još većim uspehom”, rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

“Grundfos je među najuspešnijim izvoznim kompanijama u Srbiji, nadamo se da će ovaj pogon doprineti još boljim rezultatima. Važno je da pokažemo da možemo da napredujemo i učimo, čineći dansku preciznost i marljivost”. Rekao je Vučić

“Ponosan sam i na sve ljude koji ovde rade, zadovoljni su što rade u kompaniji koja im pruža sigurnost. Od novembra se očekuje povećanje plata u iznosu od 15 odsto”, najavio je predsednik Vučić.

Dobrodošlicu svim prisutnima poželeo je Veljko Todorović direktor kompanije “Grundfos” u Inđiji. On je najavio da će izgradnjom novog pogona početi i proizvodnja novih proizvoda. Trenutno je u kompaniji više od 800 radnika, ali taj broj biće i veći, rekao je Todorović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje otvaranju novog pogona kompanije “Grundfos” u Inđiji. U pitanju je prostor površine 20 hiljada kvadratnih metara, vrednosti 20 miliona eura. Pored predsednika Vučića, otvaranju prisustvuju državni vrh Srbije, predstavnici kompanije, kao i Opštine Inđija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić prisustvovaće danas otvaranju novog pogona kompanije “Grundfos” u Inđiji. Posle godinu dana izgrađen je novi proizvodni pogon, površine 17 hiljada metara kvadratnih, a vrednost investicije je 20 miliona evra. Pored predsednika Vučića, otvaranju će prisustvovati i predstavnici kompanije i Opštine Inđija.

Mirjana Stupar