Koncert Darka Rundeka (Foto + Video)

Regionalna muzička zvezda Darko Rundek održao je koncert za pamćenje u Sremskoj Mitrovici. U prepunoj hali “Pinki” nizale su se poznate numere, najveći hitovi, kako iz vremena Haustora, tako I iz samostalne karijere. Organizator koncerta bilo je Udruženje “Art Front” uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=6wrqPXiSYGw

Darko Rundek I Ekipa u euforičnoj atmosferi izveli su svoje poznate numere I opravdali očekivanja publike, koja je na koncert došla ne samo iz Mitrovice, već I iz drugih krajeva.

Organizator ovog svojevrsng muzičkog spektakla je Udruženje za promovisanje kulture I umetnosti “Art Front” koje je upravo mitrovački  koncert Darka Rundeka odabralo za svoju prvu promotivnu aktivnost, kaže Damajan Malbašić, Udruženje “Art Front” Sremska Mitrovica.

Ideju “Art Fronta” koji za sada okuplja oko 30 Mitrovčana I koji, kako je rečeno ima ideju da unapredi kulturni I umetnički život u gradu, između ostalog I ovim muzičkim koncertom podržala je lokalna samouprava, rekao je pred početak koncerta  Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica.

Nema sumnje da je muzička regionalna zvezda atmosferu u hali “Pinki” doveo do usijanja, a Iz Art Fronta poručuju da je ovo samo prvi u nizu događaja koje će udruženje organizovati u Sremskoj Mitrovici.

%d bloggers like this: