Dan posle brutalne tuče nasred ulice. Da li je po sredi navijački obračun? (Video)

Dan posle brutalne tuče usred bela dana ispred zgrade Suda I Tužilaštva u Sremskoj Mitrovici javnost se pita ima li razloga za strah? Policija je saopštila da su napadači uhapšeni, ali snimci tuče koji su se munjevitom brzinom  širili na društvenim mrežama uznemirili su mnoge.

Strašna scena kao iz filmova, usred bela dana na očigled brojnih prolaznika grupa mladića fizički i motkama napala je muškarca koji je na snimku bez majice. Prethodno su, sumnja se presreli I nasilno zaustavili automobil u kome se nalazio, “izvukli” su ga iz auta I napali. Potom su pobegli sa mesta incidenta.

Prema našem izvoru radi se o obračunu navijača Partizana, kraka bliskog uhapšenom Veljku Belivuku I 27-godišnjeg Mitrovčanina Dejana T.  koji je navijač Crvene Zvezde. Navodno Dejan T. je ranije jednom maloletnom dečaku skinuo majicu sa znakom Partizana, što je, po čaršijskim pričama bio povod za ovaj napad.  Prema našem izvoru većina učesnika ovog incidenta od ranije je poznata policiji.  U saopštenju MUP- a se navodi da su uhapšeni:

S. K. (32) iz Iriga,

M. T. (25) iz Beograda,

 N. P. (33), N. V. (25) i M. H. (29) iz Rume

Svi su oni uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje I teška telesna povreda.  Osumnjičenima je određen pritvor u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti izvedeni pred tužioca.

U saopštenju policije, koje je sinoć dostavljeno medijima pominje se pet osumnjičenih, dok se na snimku vidi  najmanje sedam lica koja napadaju muškarca bez majice. Nije poznato da li i za njima policija traga.  

Povređeni D.T. zadobio je teške telesne povrede, ali nije životno ugrožen, saznaje Sremska.

Više o ovom u Novostima.