Aleksandar Vučić razgovarao sa građanima (Video)

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je obišao Kuzmin, Rumu, Pećince i Stare Banovce i razgovarao sa građanima. 

Video: https://youtu.be/PAFTbrZoNqc

Neophodno je da u ovom teškom vremenu budemo zajedno, ujedinjeni, da sačuvamo svoju zemlju i budućnost naše dece, naglasio je Vučić. Izbori nisu igra, država nije igračka, nije dovoljno da sedite ispred televizora i pomislite kako neko lepo priča i svašta obećava.
Moramo da se trudimo, da radimo, da se borimo, da naša dela govore o nama, zato oni koji vam sve olako obećavaju, ne misle dobro Srbiji, jer bez teškog rada i posvećenosti nema ni rezultata. U ovom teškom vremenu moramo  da gledamo svoje interese, da gledamo šta možemo da učinimo za sebe i svoju decu, za našu Srbiju
, rekao je predsednik.

Želimo da se takmičimo sa svima u radu i rezultatima, da budemo prvi u ekonomiji, uspešniji od svih, da naša dela govore sve, jer ono što mi kažemo, mi to i uradimo, podvukao je Vučić. Vučić je naglasio da moramo da nastavimo putem mira i budućnosti, putem napretka Srbije. 

Izađite na izbore, glasajte za budućnost naše dece, za mir i stabilnost, za rezultate, za one koji su ozbiljni i odgovorni, izađite da pokažemo svu snagu naše demokratije – da ih pobedimo ubedljivije nego ikad, zaključio je Vučić.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE
SRPSKA NAPREDNA STRANKA

%d bloggers like this: