I dalje se traga za nestalom Mitrovčankom (Video)

Nestanak Ksenije Lazić iz Sremske Mitrovice vest je koja je potresla javnost u čitavoj Srbiji. Policija za njom traga a prema nezvaničnim informacijama koje je objavila većina medija nesrećna devojka je u subotu uveče skočila sa Varadinskog mosta u Novom Sadu. Sremskoj televiziji je sestra nestale devojke potvrdila da policija traga za Ksenijom, da još uvek nije poznat identitet devojke koja je te noći skočila sa mosta i da pozivaju sve koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi ovog slučaja da im se jave. 

Video: https://youtu.be/obcV96inifQ

Apeli za pomoć koje su uputili prijatelji i porodica Ksenije Lukić brzo su preplavili društvene mreže, u nadi da će Ksenija biti u najkraćem roku pronađena. Ubrzo za apelima, na društvenim mrežama objavljen je veliki broj medijskih članaka koji nagađaju šta se moglo dogoditi. U približno isto vreme kada se ustanovio Ksenijin nestanak, Policijskoj upravi u Novom Sadu prijavljen je skok nepoznatog lica  sa Varadinskog mosta, te se sumnja da ova dva događaja  mogu biti povezana. Za licem koje je skočilo sa mosta takođe traga policija, a u potragu su uključeni i ronioci. Informacija je mnogo, od toga da je Ksenija poslednji put viđena na mostu, do toga da je sa mosta skočila, uz prisustvo i bez prisustva svedoka. Sremskoj televiziji je sestra nestale devojke potvrdila da je porodici policija saopštila da se Ksenija zvanično vodila kao nestala osoba, da u trenutku nestanka najverovatnije nije bila u društvu momka, nego da su se oni ranije razdvojili i da momak nije u bolnici, kako su neki mediji preneli. Rečeno nam je da je  Ksenija u Novom Sadu bila zaposlena, i da ništa ranije nije ukazivalo da bi moglo doći do ove nemile situacije.

Porodica i prijatelji i dalje se nadaju da će o Kseniji dobiti neku informaciju, te apeluju na sve koji imaju informaciju da im se jave i pomognu da Ksenija bude pronađena. Broj telefona je 063- 1553216.

%d bloggers like this: