Novak Đoković viđen u Pavlovcima (Video)

U Pavlovcima, selu rumske opštine, nalazi se vila planetarno poznatog Novaka Đokovića koja se prostire na 1 200 metara kvadratnih, a samo imanje ima direktan prilaz na Pavlovačko jezero. Novak je u Pavlovcima rado viđen, a meštani ne kriju svoje zadovoljstvo što im je komšija najbolji svetski teniser.

Vikendica Novaka Đokovića izgradjena je u prirodi tik uz najveće veštačko jezero na Fruškoj gori. Kako meštani ovog rumskog sela ističu, Novaka su više puta viđali, a oni retki koji nisu nadaju se susretu sa najboljim svetskim sportistom.

Pavlovačko jezero nije lokacija koja vrvi od turista, a s obzirom da se nalazi na obroncima Fruske gore živeti u Pavlovcima znači živeti u pravoj vazdušnoj banji, što je jedna od činjenica koja je, najverovatnije, privukla Novaka da upravo ovde sagradi vilu.

Tek kada je Novak Djoković u ovom selu sagradio vilu, o Pavlovcima je počelo da se piše i govori . Prirodne lepote ovog sremskog sela su neprocenjive, a sasvim je sigurno da Novakova vila usred tog pejzaža ostavlja bez teksta.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=WejW3aMeo4Q

Milena Sekulić

%d bloggers like this: