Žensko preduzetništvo (Foto + Video)

Obuka ženskog preduzetništva održana je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Sremska Mitrovica i Etno mreže. Cilj radionice podsticanje žena na učenje u oblasti preduzetništva kako bi uz adekvatno znanje osnažile i započele svoje preduzedničke delatnosti.

Žensko preduzetništvo glavna je tema današnje radionice koja je održana u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici. Ovo je prva u nizu obuka na ovu temu koja se tiče ženskog preduzetništva, a u planu je da se ove obuke održavaju redovno. Radionica je nastavak saradnje Grada Sremska Mitrovica i Etno Mreže. Radionica je održana  u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Sremska Mitrovica.

U prethodnom periodu Etno mreža i Agencija za ruralni razvoj Sremska Mitrovica radile su na projektu osnaživanja žena koje žele da započnu svoj posao u domenu ručne radinosti, te su organizovale radionice pustovanja vune. Današnja radionia usmerena je  na pisanje biznis planova kako bi žene preduzetnice imale kompletan uvid u to šta je sve potrebno za pokretanje sopstvenog posla.

Video: https://youtu.be/EPUDGWvP9wo

Sanja Mitrović

%d bloggers like this: