Sremska Mitrovica u trci za Evroviziju (Video)

Mitrovčanin Boris Subotić takmičiće se na izboru za pesmu Evrovizije sa autorskom pesmom “Vrati mi”. Od 4.000 pesama koje su pristigle na konkurs za pesmu Evrovizije, Radio televizija Srbije odabrala je 36 kompozicija, među kojima se našla i kompozicija ovog mladića iz Sremske Mitrovice. Boris od malih nogu nastupa na mnogim festivalima, koncertima, u emisijama, a široj publici je poznat po učešću u šou programu “Ja imam talenat”.

Boris Subotić ima 21 godinu i student je fakulteta Savremenih umetnosti u Beogradu, smer muzička produkcija. Pevanjem se bavi od svoje 5 godine. Od malih nogu je Boris učestvovao na raznim takmičenjima i festivalima, kao što su “Vivkovizija”, “Dečija pesma Evrovizije”, a široj publici je najpoznatiji po učešću u šou programima “Ja imam talenat” i “Ja mogu sve”, na kom je i pobedio. Ove godine je njegova pesma, pored velike konkurencije od 4.000 poslatih pesama, izabrana za izbor za pesmu Evrovizije. 

Ove godine umesto “Beovizije”, takmičenje nosi naziv “RTS – ov izbor za predstavnika za pesmu Evrovizije”, koje će se održati 3, 4 i 5. marta, a glasovi publike će odlučiti ko će biti naš predstavnik na Evroviziji 2022. godine. Kako sam navodi, Boris je veoma srećan i zahvalan što mu se pružila prilika da nastupa na ovom takmičenju, a Sremska televizija mu želi puno sreće i uspeha.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=JW8m4mR7y9U

Dejana Kovačević

%d bloggers like this: