Neradno do utorka

Javno komunalno preduzeće “Vodovod” Sremska Mitrovica neće raditi do ponedeljka 3. januara, kao  i 7. januara. Tokom novogodišnjih i božićnih praznika će biti organizovana neprekidna dežurstva, u cilju nesmetanog funkcionisanja sistema vodosnabdevanja i odvođenja otpadnih voda. Eventualne probleme i kvarove građani mogu da prijave na brojeve telefona 626-200 i 626 – 533.

Javno komunalno preduzeće “Komunalije” Sremska Mitrovica obaveštava građane da neće raditi ni 2. I 3. januara, kao  i  na Božić, 7. januara i to  sledeći sektori: Gradska pijaca, Parking servis,  Administarcija, Gradsko zelenilo,  Zoohigijena, Gradska čistoća, koji neće raditi samo 7.1.2022.godine. Sektor Pogrebne Usluge će dežurati tokom praznika, a Sektor Higijena grada radi tokom praznika, smanjenim intenzitetom, saopštavaju iz „Komunalija“.

Sva komunalna preduzeća u Opštini Inđija u dane novogodišnjih praznika obezbedila su dežurstva. Dežurne ekipe biće na raspolaganju građanima za sve eventualne kvarove na mrežama, intervencije i moguće havarije. Po redovnom rasporedu rada komunalna preduzeća radiće od utorka, 4. januara 2022. godine.

JP „Komunalac“ u Rumi obaveštava korisnike svojih usluga da smeće neće odvoziti do trećeg januara, kao ni za Božić 7. januara, te da će smeće iz gradskih ulica i iz sela po rasporedu, biti odvezeno prvog narednog termina. Gradska pijaca nije radila 1. januara, a neće raditi ni za Božić 7. januara, a šalter za naplatu komunalnih usluga neće raditi 1, 2. i 3. januara, kao ni 7. januara. Na grobljima u Rumi sahrane se neće obavljati 2. januara i na dan Božića 7. januara 2022. godine.Parking se neće naplaćivati 1, 2, 3. i 7. januara. Opštinska uprava opštine Ruma neće raditi u ponedeljak, 3. januara, godine, kao ni za Božić.