Još jedna uspešna poslovna godina (Video)

Godinu na izmaku u Javnom komunalnom preduzeću “Vodovod” u Sremskoj Mitrovici obeležile su investicije i unapređivanje poslovanja i poboljšanja kvaliteta usluga. Najvažniji izdaci bili su zamena dotrajale i oštećene vodovodne mreže i izgradnja nove. Jedan od najvažnijih projekata je svakako izgradnja vodovodne mreže u Ravnju.

Video: https://youtu.be/CHsvBqKIjZ8

Ove godine, u odnosu na prethodnih nekoliko sezona zabeležena je povećana potrošnja vode u letnjem periodu. Prosek je premašen  i to u znatnom obimu.  Potrošnja kako ističu iz “Vodovoda” raste i u zimskom periodu,  a uz konstantne investicije  cilj je kontinuirano vodostabdevanje bez problema.

Prema rečima Borislava Babića, v.d. direktora JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica, izgradnja vodovodne mreže u Ravnju je privedena kraju, i to u dužini od 6 kilometara. Očekuje se završetak projekta ali i građevinska dozvola za nastavak radova na produžetku mreže.

Sistem je velik, problemi se rešavaju brzo i efikasno  istakao je Babić. Korisnici kvarove i reklamacije  mogu prijaviti  u Korisnički servis na broj 022 626 200 ili na mejl adresu Vodovoda,  a službe na terenu  otkloniće kvar u najkraćem mogućem roku kako bi se kontinuirano vodonabdevanje uspostavilo a higijenski ispravna voda za piće stigla do svih korisnika na mreži.

Sanja Mitrović