Svi glavni pravci prohodni (Video)

Situacija sa snegom u Sremu je normalizovana. Saobraćajnice se čiste po prioritetima I svi glavni pravci su prohodni. Sneg koji je padao tokom dana uticao je na da kolovozi i dalje budu vlažni I da mestimično ima snega u raskvašenom stanju.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7iUXA1d7ptQ

U šidskoj opštini nakon jučerašnjeg dana kada je na putevima bilo snega, te su neke deonice bile i teško prohodne, situacija se od jutros popravlja, kažu građani

U Rumi su od jutros sve gradske ulice prohodne. Tokom jučerašnjeg dana čišćene su ulice prvog prioriteta, a potom se sneg uklanjao sa saobraćajnica drugog prioriteta u gradu i u selima.

Mitrovački putari radili su tokom čitave noći kako bi uspeli da obezbede da glavne saobraćajnice od jutros budu prohodne. Zbog novih padavina tokom dana Zimska služba je u punom kapacitetu nastavila rad na terenu, bacana je i industrijska so, kako bi putevi prvog I drugog prioriteta, mostovi, podvožnjak, prilazi bolnici i drugim vitalnim ustanovama bili bezbedni za sve. Uočeni su i problemi na terenu, na koje će se adekvatno reagovati, rekla je gradonačelnica Milovanović


U Pećincima je situacija stabilna, putevi su očišćeni, a kritična tačka je bila kod tzv. spomenika, između Kupinova i Ašanje. U Irigu je situacija i dalje kritična. Put Ruma – Irig je prohodan, ali ostali delovi su pod smetovima i da se radi na čišćenju snega, potvrđeno je našoj televiziji u Opštini Irig.

Dejana Kovačević