Ekonomski jaka, geopolitički dobro pozicionirana, kao takva Srbija je danas faktor stabilnosti u regionu. Hoće li tim putem i nastaviti, zavisi od rezultata narednih izbora, poručio je u Sremskoj Mitrovici potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.  On je tom prilikom istakao značaj narodnog jedinstva i nacionalne osveščenosti.

Video: https://youtu.be/rzbUIDPnijM

“Na narednim izborima se odlučuje da li će Srbija ići napred ili se vraća u prošlost.  Danas je naša zemlja, zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića veliko gradilište, započeti su mnogi infrastrukturni projekti, privreda se oporavlja, životni standard je sve viši. Hoćemo li nastaviti tim putem, odlučiće se na idućim izborima, koji neće biti laki”, rekao je Šapić.

Posebno je istakao da se politika stranke kojoj pripada i sa kojom će izaći pred građane temelji  na narodnom jedinstvu i nacionalnoj osvešćenosti. Pored Šapića sastanku u Mitrovici je prisustvovao i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora stranke. Domaćin je bio Branislav Nedimović, poverenik za Mitrovicu. Naredni izbori, kako je ranije izjavio predsednik Srbije biće u aprilu iduće godine.