Opštinski odbori Srpske napredne stranke u Rumi, Šidu, Inđiji i Pećincima, kao i Gradski odbor Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica uputili su pisma podške predsedniku Srbije Aleksnadru Vučiću da na prestojećim predsedničkim izborima bude jedini kandidat ove stranke.

U nastavku prenosimo saopštenje GO SNS Sremska Mitrovica u celosti:

“Ekonomski prosperitet koji je Srbija postigla u poslednjih nekoliko godina posledica je ozbiljne i odgovorne politike koju je kreirao i sprovodio predsednik Aleksandar Vučić.
Odlučnost kojom je predsednik Vučić rešavao nagomilane probleme dala je rezultate koji su vidljivi na svakom koraku, od izgradnje auto – puteva, pruga, kliničkih centara i bolnica do privlačenja investicija, povećanje zaposlenosti, stabilnog kursa dinara, povratak ugleda Srbije u svetu.
Smatramo da je neophodno da nastavimo sa vođenjem odgovorne politike, koja će svim građanima Srbije doneti bolji život a državi napredak na svim poljima. Zbog svega navedenog Gradski odbor Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica veruje da Srbija zaslužuje predsednika kakav je Aleksandar Vučić.
Podržavamo njegovu ponovnu kandidaturu.
Živela Srbija”