Izbori za članove Saveta mesnih zajednica održani su ove nedelje u Inđiji. Izlaznost biraća je zabeležena u procentima od 25,18 posto, odnosno četvrtina biračkog tela. Članovi Saveta birani su u 11 mesnih zajednica a ukupan broj kandidata je 79. 

Od ukupnog broja glasackog tela, na izborima za Savet mesne zajednice u Indjiji glasalo je 11 852 što je 25,18 posto glasača. Odziv građan je zadovoljavajuć, kažu u indjijskoj lokalno samoupravi,a oni koji su izašli na glasanje kažu da su zadovoljni tokom glasanja. 

Naseljena mesta gde je zabeležena najveća izaznost su Jarkovci, Slnkamenacki Vinogradi i Stari Slanemen gde je zabeležena izlaznost od preko 50 posto. 

Izbori su protekli regularno, prijava o nepravilnosti nije bilo. Sav izborni materijal je dostavljen na vreme ističu u izbornoj komisiji..

U inđiji se glasalo na 10 birackih mest, u Beski na dva dok je ostalih 9 naseljenih mesta Inđijske Opštine glasano na po jednom biračkom mestu.Zvanicni rezultati izbora znače se u narednih 24 sata nakon čega će se sprovesti dalja procedura na konstituisanju članova mesnih zajednica u zakonskom roku od petnaest dana