Požar ugašen, vatrogasci noćas dežuraju (Video)

Požar ugašen nešto posle 18:30 časova. Prema nezvaničnim informacijama vatra je zahvatila i dva stambena objekta u blizini. Za sada na mestu požara su dve vatrogasne ekipe koje će i tokom noći biti u Vinogradarskoj ulici gde je goreo autootpad.

Kako nezvanično saznaje Sremska TV, tri vatrogasca su povređena u požaru koji se dogodio danas u Vinogradarskoj ulici u Inđiji. U pitanju su lakše telesne povrede, opekotine i gušenja, kaže dežurni lekar inđijske Službe Hitne pomoći u Inđiji. Da podsetimo, požar se dogodio oko 12 časova u prodavnici auto delova u Inđiji.

Podsećamo, u Vinogradarskoj ulici u Inđiji došlo je do požara na auto otpadu “Fiat”, kako nezvanično saznajemo uzrok požara je varenje stubova. U gašenju požara učestvovale su vatrogasne ekipe iz Inđije, Rume, Stare Pazove i Sremske Mitrovice. Evakuisani su svi koji stanuju u neposrednoj blizini. Dva lica su zbog gušenja dimom zbrinuta na odeljenje urgentne medicine Inđijskog Doma zdravlja nezvanično potvrđeno Sremskoj TV. Lica su u stabilnom i svesnom stanju. Na mestu požara angažovane su ekipe hitne pomoći iz Inđije i punkt Beška. Sve raspoložive ekipe su u pripravnosti za prijem povređenih nezvanično saznaje Sremska TV. Obustavljen je dovod gasa da ne bi došlo do eksplozije u celom naselju.

Kako je zvanično potvrđeno za Sremsku televiziju u Sektoru za vanredne situacije MUP- Srbije, vatrogasci su prijavu požara na autootpadu primili oko 12 časova. Na teren je izašlo 32 vatrogasca-spasioca sa 11 vatrogasnih vozila.

Vinogradarska ulica je zatvorena za saobraćaj.